Despre noi

Misiunea noastra

Ne-am propus sa oferim cele mai bune solutii de finantari auto din Romania, caracterizate prin dinamism, flexibilitate si profesionalism, adaptandu-ne permanent exigentelor clientilor si partenerilor nostri.

Automobile Exclusiv este importator direct  de autoturisme noi si rulate din Germania si din intraga Europa, care ofera clientilor siguranta, preturi corecte, garantie, unde clientii nostri persoane fizice si juridice pot cumpara orice marca si model de masini si au posibilitatea efectuarea de teste- drive test !
Masinile cumparate de la compania noastra, Automobile Exclusiv, beneficiaza de consultanta din parte expertilor in domeniu auto. Identificam masina ce ti se potriveste cel mai bine oferind cel mai bun raport calitate -pret posibil, verificam autoturismul, il supunem testarii, oferim garantie, asiguram finantarea automobilului prin parteneri nostri atat din Romania cat si externi, oferim piese de schimb noi si second hand, asigurari casco si rca ieftine. Achizitionam masini noi si rulate la cele mai bune preturi de pe piata!

Viziunea noastra

Vrem sa ne consolidam pozitia de jucator de top pe piata serviciilor financiare din Romania precum si reputatia pentru calitatea echipei. Ne dorim sa ne dezvoltam portofoliul unic de produse si servicii astfel incat sa raspunda mereu cerintelor pietei de leasing.

Aceste autovehicule au rulajul garantat, de regula au istoric de mentenanta care poate fi verificat in reteaua dealerilor autorizati, au o vechime de maxim 5 ani si sunt intretinute responsabil pentru ca utilizatorii sunt obligati sa le returneze la finalul contractului de leasing intr-o stare foarte buna.

Majoritatea autoturismelor si autoutilitarelor achizitionate din parcul nostru beneficieaza de urmatoarele servicii:

– verificare tehnica completa;
– garantie 12 luni;
– asigurari RCA/CASCO;
– intocmire documente vanzare.

afterschool sector 2 bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid Butoaie din lemn
avocat suceava
Cadastru Suceava
avocat Iasi
realizare site web case din lemn mobilier scolar editura gunivas beton amprentat